Els Reis d’Orient arriben al Baix Gaià amb mesures anti Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/1/2021

Aquest dimarts, 5 de gener, és la Nit de Reis i, malgrat les restriccions imposades a causa de la pandèmia de la Covid-19, Ses Majestats arribaran als municipis del Baix Gaià. Algunes localitats han apostat pel repartiment a les cases i la retransmissió per les xarxes socials. Només a la Riera, Melcior, Gaspar i Baltasar faran una cavalcada que els infants hauran de veure des de la porta de casa.

Torredembarra

A les 17:00 hores, arribada dels Reis d’Orient a Torredembarra i repartiment de regals. Després de rebre les claus de la vila, inici del repartiment de regals per les cases amb infants de 2 a 10 anys. Es podrà veure a les xarxes socials municipals.

 Roda de Berà

A partir de les 17:00 hores, al Poliesportiu Municipal, acte d’arribada de Ses Majestats Els Reis d’Orient, amb diferents torns segons aforament i amb inscripció prèvia. En finalitzar, repartiment de regals per les cases.

Altafulla

A les 17:00 hores, Entrega de les claus de totes les cases del poble. En acabar es començarà a repartir els regals per les cases.  El repartiment porta a porta i també que es podrà veure en directe pel YouTube.

El Catllar

A les 18:30 i 18:45 hores, connexions amb el Cap dels Patge,s que informarà de l’última hora de l’arribada de Ses Majestats. A partir de les 18:55 hores, l’arribada es pot seguir en directe a través del canal de Youtube municipal.

Creixell

A les 18:00 hores, els Reis Mags d’Orient arribaran a la Plaça Major de Creixell i s’hi quedaran fins a les 20 hores. L’inici de l’acte serà a l’ Avinguda Dr. Pujol, des s’hauran de seguir les indicacions de la Policia Local i Protecció Civil de Creixell.

 La Pobla de Montornès

A partir de les 19.00 hores, Ses Majestats Els Reis d’Orient repartiran a les cases tots els encàrrecs als infants del municipi ( casc urbà i urbanitzacions).

La Riera de Gaià

A partir de les 17:45 hores, des d’Ardenya, els Reis d’Orient i faran la cavalcada pels carrers de la Riera. A causa de la pandèmia, els nens i nenes hauran de rebre’ls a les portes de casa seva. Passaran per la Zona del Camp de futbol, Urbanització del Torrent, El Castellot i el nucli de la Riera, a les 20 hores.

Foto: A la Riera de Gaià hi haurà rua, però limitada per la Covid-19. / FACEBOOK LA RIERA DE GAIÀ

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This