La sèrie ‘Altafulla. Tot és possible’ s’estrena el 3 de gener al gimnàs de l’Escola La Portalada

REDACCIÓ – Altafulla, 30/12/2020

El diumenge 3 de gener s’estrenarà a Altafulla la sèrie televisiva que du el seu nom: Altafulla: Tot és possible. La projecció es durà a terme al gimnàs de l’Escola La Portalada a partir de les 17.30 hores i hi seran presents el seus creadors, Marc Comabella i Mireia Farré, juntament amb alguns membres de l’equip.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Comabella s’ha mostrat molt il·lusionat per poder compartir el seu projecte amb els altafullencs i altafullenques, alguns dels quals també participen en la sèrie. Malgrat que els recursos i mitjans que han tingut a l’abast han estat escassos, ha assegurat que “Altafulla s’ha vist ben reflectida”.

Altafulla: Tot és possible es tracta d’una producció audiovisual que té com a localització principal el municipi del Baix Gaià i compta amb escenaris com la Vila Closa o la platja. Escenaris dels quals els seus directors confessen que es van enamorar i que els van convidar a rodar el seu projecte aquí.

La sèrie es projectarà a Altafulla una setmana després de l’estrena oficial, que va tenir lloc el passat diumenge a Manresa, d’on són originaris els seus responsables. L’acte va comptar amb més de 400 persones, i Marc Comabella espera repetir el mateix èxit aquest diumenge, si bé el gimnàs de l’Escola la Portalada no té la mateixa capacitat d’aforament que el Teatre Kursaal de la capital del Bages.

Les persones que estiguin interessades a presenciar la projecció de la sèrie Altafulla: Tot és possible aquest diumenge 3 de gener, hauran de reservar la seva entrada a través del web municipal, que ha posat en marxa un servei de venda d’entrades i reserves que és fàcilment accessible a www.altafulla.cat. Les entrades són gratuïtes, però el procés de reserva és obligatori perquè l’organització pugui controlar l’aforament, tot garantint el benestar dels assistents.

Foto: ALTAFULLA: TOT ÉS POSSIBLE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This