Se suspèn la 13a edició del 1r Bany de l’Any a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 30/12/2020

A causa de la Covid-19, s’ha decidit suspendre la 13a edició del 1r Bany de l’Any a Altafulla, que organitzen cada any els Atletes d’Altafulla.

S’han fet, però, unes recomanacions a títol individual per a qui no vulgui perdre’s el 1r Bany de l’Any: triar qualsevol punt de la platja i complir amb el distanciament social; escollir qualsevol moment del dia per fer el bany i evita la massificació a l’hora habitual -13:00 hores-; fer-ho sol/a o amb el grup bombolla i evita quedar-te a la platja abans i després del bany: marcar distància amb la resta de banyistes i utilitzar mascareta .abans i després del bany.

Foto: La Covid-19 impedirà que es repeteixin enguany imatges com aquestes. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This