La fibra òptica arriba ja al 90% de la població de la Nou de Gaià

REDACCIÓ – La Nou de Gaià, 29/12/2020

Des d’aquest mes de desembre, 384 llars i comerços de la Nou de Gaià ja compten amb l’opció de connectar-se a la fibra òptica després dels treballs que hi ha realitzat Telefònica en el marc del seu compromís per garantir la cobertura i la qualitat de la xarxa en qualsevol punt de Catalunya abans que finalitzi el 2025.

D’aquesta manera, més del 90% de la població de la vila de l’interior del Baix Gaià ja disposa de connexió avançada. Això li assegura tenir una xarxa que suporta els augments de la velocitat de transmissió tant de pujada com de baixada a mesura que els serveis i aplicacions ho requereixin. A més, l’accés a la fibra òptica garanteix que en el futur pròxim, la xarxa mòbil 5G pugui posar-se en marxa amb plenes garanties de qualitat.

La posada en marxa d’aquest servei permetrà a la Nou de Gaià posicionar-se tecnològicament en una situació avançada per fer front al nou entorn digital post-covid. En aquest sentit, els veïns i veïnes de la vila podran fer front a l’augment del teletreball i al de l’educació i la formació a distància, però també al major consum audiovisual, o l’augment de les hores d’oci que requereixen connexió a la xarxa.

Foto: Telefònica ha adquirit el compromís de garantir la cobertura i la qualitat de la xarxa en qualsevol punt de Catalunya abans que finalitzi el 2025. / TELEFONICA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This