Els joves de l’Institut de Roda de Berà recapten 28 caixes d’aliments i productes de primera necessitat

REDACCIÓ – Roda de Berà, 28/12/2020

Des de fa 3 anys, els i les joves de l’Institut de Roda de Berà, amb l’ajuda del coordinador Josep Maria Fortuny i la cap d’estudis, Roser Rovira, organitzen el Gran Recapte d’Aliments a l’Institut. Aquest any, els nois i noies de 3r B, tutelats per la professora Estela Simó, van ser els encarregats d’organitzar l’esdeveniment solidari, que va tenir lloc del 14 al 18 de desembre. Durant aquests dies, tothom que ho desitgés, podia portar aliments i/o productes essencials a l’Institut.

La recaptació, presa com una espècie de concurs per part dels alumnes, va comptar amb la col·laboració i la implicació de totes les classes, essent la classe de 2n A la que més quantitat va aconseguir aportar en total.

Es van recaptar més de 300 quilos d’aliments i productes de primera necessitat, omplint 28 caixes, les quals es van lliurar al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

Fa uns dies, l’alcalde, Pere Virgili, i la regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, acompanyats per Juanjo Medina del Punt d’Informació Juvenil, i per Montse Moraga, del PDA, van visitar l’Institut rodenc per tal d’agrair l’esforç dut a terme pels joves i lliurar-los un detall.

Foto: Alumnes i autoritats amb les caixes d’aliments. / AJ, RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This