Roda de Berà recapta 1.760 euros per La Marató de TV3

REDACCIÓ – Roda de Berà, 21/12/2020

Les activitats, organitzades per l’Ajuntament de Roda de Berà i amb la col·laboració d’associacions locals, han permès recaptar Berà 1.760 euros per La Marató de TV3 dedicada a la Covid-19. Les activitats van començar diumenge passat, 13 de desembre, i s’han allargat durant tota la setmana fins aquest diumenge.

La gimcana de Nadal de l’associació Roda Jove va aconseguir recaptar 180,90euros; la Biblioteca Municipal, amb la venda de llibres solidària i els dos contacontes infantils programats, ha fet una aportació de 75,21 euros; amb la caminada solidària s’han recaptat 13 eurs; el torneig de pàdel solidari ha aconseguit 450 euros per la Marató; i el circuit de cotxes teledirigits de l’associació Rockcat RC Team ha recaptat 95 euros.

Diumenge al matí, la paradeta organitzada per la regidoria de Sanitat ha aconseguit un total de 374,58 euros amb la venda de postals de Nadal elaborades pels alumnes de les escoles i de l’institut de Roda. Al seu costat l’Esplai Ca l’Oliverar, ha muntat una paradeta de venda de manualitats amb la qual ha recaptat 180,32 euros; i amb la seva activitat de tir amb arc, l’associació Toxophílica de Catalunya ha fet una aportació de 72,14 euros.

Per la seva banda, el Grup Sardanista de Roda de Berà ha fet una donació de 250 euros; i amb les guardioles distribuïdes a diferents establiments comercials i edificis municipals, s’han recollit 68,85 euros.

Més de 10 milions en donacions

El marcador del programa de TV3 va tancar a les 2.20h amb un gran marcador de 10.305.819 euros. Els fons recaptats en aquesta edició, aniran destinats a la recerca biomèdica d’excel·lència sobre la Covid-19, amb l’objectiu de millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones que la tenen. Es poden seguir fent donacions en diferents modalitats (internet, Bizum, transferència bancària o caixers automàtics) a ccma.cat/tv3/marato/donatiu.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This