El Foraster visita la Nou de Gaià en el capítol del 21 de desembre

REDACCIÓ – La Nou de Gaià, 18/12/2020

Fa uns mesos us explicàvem que el programa El foraster de TV3, presentat per Quim Masferrer, rodava un programa a la Nou de Gaià. Doncs aquest proper dilluns, 21 de desembre, el podrem veure a partir de les 22:05 hores

En aquest municipi, un dels més petits del Baix Gaià, en Quim coneixerà en Nan, un home a qui agrada anar “per fenya”. Amb les “germanes Koplowitz” farà un tast de productes de proximitat. I també comprovarà com treballa en Pere, un saurí que es dedica a buscar aigua amb un pèndol que més aviat sembla un ventilador a plena potència.

A la Nou, en Quim també coneixerà la història d’en Ricard, a qui la seva germana va donar un ronyó que li va salvar la vida. A més, els joves del poble aprofitaran la visita del programa per passar una llista de peticions a l’alcaldessa, i el jutge de pau mirarà de demostrar, amb un èxit dubtós, les seves habilitats com a imitador.

Finalment, a la petita sala de cinema d’en Josep Maria, en Quim descobrirà que la màgia del setè art continua sent molt i molt gran.

Foto. Quim Masferrer amb un dels protagonistes del programa gravat a la Nou de Gaià. / CCMA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This