El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visita el nou edifici educatiu del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 17/12/2020

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat dijous, 17 de desembre,  l’Institut escola l’Agulla i l’Escola de Música del Catllar. Ho ha fet acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i del director dels serveis territorials d’Educació a Tarragona, Jean-Marc Segarra.

Bargalló ha estat a rebut l’alcalde del Catllar, Joan Morlà. Després d’una breu trobada, conseller i alcalde s’han traslladat a l’Institut escola l’Agulla i l’Escola de Música -que comparteixen l’edifici recentment ampliat-, i han mantingut una breu reunió amb l’equip directiu del centre. El centre té una matricula de 430 alumnes –entre P3 i 4rt d’ESO- i una plantilla de 44 mestres i professors.

Aquest mes de desembre han acabat les obres del nou edifici, que des fa un any ha portat a terme l’empresa Voracys Construcciones y Servicios. La durada inicial de les obres era de vuit mesos, però els efectes del Covid-19, sobretot a causa del confinament de la primavera, han endarrerit la seva finalització. Està previst que a inicis d’any entri ja en servei el nou edifici per a la seva doble funció.

En forma de rectangle, l’edifici s’ha construït on fins fa poc hi havia l’aparcament de cotxes, al costat de l’escola. L’aulari està integrat al conjunt sense semblar un afegit i hi ha espais compartits. Els dos edificis estaran connectats, però el nou podrà funcionar de forma independent fora de l’horari lectiu. El projecte també ha inclòs la connexió amb l’edifici existent i l’adaptació de l’accés principal. La connexió del nou edifici amb l’escola es fa mitjançant un porxo nou. La superfície construïda del nou edifici és de 1.580,10 m2 distribuïda en dues plantes.

Foto: Una imatge de la visita del conseller Bargalló al nou centre educatiu del Catllar. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This