Desmantellaran finalment les torres elèctriques de l’avinguda de la Llum de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 16/12/2020

La Junta de Govern Local de Creixell ha aprovat aquest dimecres, 16 de desembre, la concessió de llicència d’obres a l’empresa Endesa Distribución Eléctrica per al desmantellament de les torres elèctriques de l’avinguda de la Llum de la urbanització La Coma.

La variant de la línia elèctrica Tarragona-Vilanova passa resseguint l’autopista A-P7 i deixarà de creuar pel nucli urbà creixellenc. El desmantellament d’aquestes torres elèctriques era una demanda de feia molts anys dels veïns d’aquesta urbanització.

Ja han pagat les taxes corresponents de tramitació i acceptat les condicions de reposició del paviment, un cop les torres ja no hi siguin. Endesa resta a l’espera d’un permís d’Energia i en breu començaran les obres.

Foto: Una imatge de les torres elèctriques de l’avinguda de la Llum, que aviat seran història. / AJ. CREIXELL.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This