Altafulla impulsa una campanya per a què aquest Nadal es regalin joguines no sexistes

REDACCIÓ – Altafulla, 16/12/2020

La regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala la coalcaldessa Alba Muntadas, ha impulsat una campanya per a què aquest Nadal es regalin joguines no sexistes. L’edil ha recordat que “regalar una joguina és un acte de responsabilitat amb el qual també podem educar dins els valors de la igualtat”.  La campanya pretén que les famílies eduquin els nenes i les nenes en el reconeixement de les seves potencialitats, el respecte mutu i amb plena llibertat d’escollir les joguines que volen.

D’aquesta manera, no es limita el món dels infants a uns rols i a uns determinats jocs i joguines pel fet d’haver nascut nens o nenes.

Per tirar endavant aquestes accions s’ha dissenyat una cartelleria específica amb el lema #joguinesnosexistes que s’ha distribuït pels diferents tòtems informatius que hi ha al municipi, així com també per als diferents comerços i establiments de la vila. Aquestes accions van acompanyades també de missatges a les xarxes socials i als mitjans de comunicació municipals.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This