Altafulla inverteix prop de 50.000 euros en actuacions de millora de les voreres en diferents carrers

REDACCIÓ – Altafulla. 14/12/2020

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament d’Altafulla ha començat aquest dilluns, 14 de desembre, les obres de millora de les voreres de diferents carrers de Baix a Mar i del centre de la vila. Aquestes actuacions consisteixen en la millora d’accés a guals, d’accessibilitat i renovació d’alguns trams de voreres, adequació d’escocells d’arbres malmesos pel seu creixement, entre d’altres intervencions.

Les tasques s’efectuaran en dues fases: la primera actuarà a l’entorn del barri marítim, concretament als carrers Via Augusta, Pescadors, Pont de Mar, Llebeig i Hort de les Bombes; i la segona, al centre de la vila, a l’entorn dels carrers Mossèn Miquel Amorós, Mainada i Escoles.

Els treballs, que van a càrrec de l’empresa EU Vendrell SL, tindran una durada de cinc setmanes amb la qual cosa està previst que finalitzin durant la tercera setmana de gener de 2021. Per a aquestes intervencions es destina un total de 48.310,17 euros, que s’emmarquen dins del pla de millora de carrers i voreres del consistori.

Foto: Altafulla afronta cinc setmanes d’obres en diferents punts del municipi./ AJ, ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This