La Pobla impulsa el comerç local sortejant lots i vals entre els compradors

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 11/12/2020

La regidoria de promoció econòmica de la Pobla de Montornès vol impulsar el comerç local i de proximitat amb la campanya de Nadal ‘Jo compro a la Pobla!’ D’aquesta manera, del 15 de desembre de 2020 al 15 de gener de 2021, per a qualsevol compra superior a 10 euros en els comerços locals -queden exclosos bars, restaurants i perruqueries- se segellarà la cartolina de promoció

Quan la cartolina promocional compti amb almenys 10 segells dels diferents comerços, aquest es podrà bescanviar a l’ajuntament per una bossa d’obsequis. Juntament amb la cartolina promocional segellada, s’ha d’adjuntar el tiquet de compra de cada comerç, on hi ha de figurar la data i l’import de la compra.

Amb tots els participants que hagin portat la cartolina promocional degudament segellada a l’ajuntament, se sortejaran 5 lots de productes locals dels diferents comerços valorats en 140 euros cada lot i 9 vals per valor de 50 euros de cada un dels següents comerços: Perruqueria Isa i Perruqueria Extrema, Perruqueria Ma Pilar, Pizzeria Il Giullare, La cassoleta de l’arròs, Braseria Paco, Bar joventut, Bar la plaça, Bar Xurreria El Castell.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This