Finalitzen les obres de la segona depuradora del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 11/12/2020

El director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Lluís Ridao, ha visitat aquest divendres la finalització de les obres de la depuradora del Catllar,  que s’ha construït per a sanejar les aigües residuals del sector est del municipi.

La depuradora EDAR 1 del Catllar té una capacitat de tractament de 100 m3/dia per servir a una població actual de 322 habitants equivalents. La depuradora ja dona servei a la Urbanització Mas Vilet i n’ha de donar a la resta  d’urbanitzacions properes una vegada estiguin enllestides les obres de sanejament.

Aquesta és la segona depuradora que l’ACA posa en funcionament al municipi. La planta està formada per una línia d’aigua que disposa d’un pretractament, tractament primari i tractament biològic basat en una tecnologia de infiltració-percolació. Els fangs generats en el tractament primari seran recollits i transportats per a donar-los tractament a l’EDAR 2 del sector sud-oest.

Foto: La planta donarà servei als sectors nord i oest i a 4 urbanitzacions del Catllar. / ACA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This