El govern del Catllar aprova amb el suport del PSC un pressupost municipal que frega els 4 milions d’euros

REDACCIÓ – El Catllar, 11/12/2020

El govern del Catllar, format per ERC-UNICAT, JUNTS i En Comú Guanyem, ha aprovat aquest dijous, 10 de desembre, en un ple extraordinari, el pressupost municipal per al 2021 amb el suport del principal grup de l’oposició, el PSC, i el vot en contra de Ciutadans i MO1-TE. Per tant, els números per al proper exercici han tingut nou vots a favor i dos en contra.

Es tracta d’un pressupost un 0’80% més baix que l’any passat i queda en 3.973.157,84 euros, sent equilibrat pel que fa a ingressos i despeses. Pel que fa a l’endeutament serà el 0% a final d’any. El projecte de pressupostos per a l’exercici 2021 s’ha elaborat sota els criteris més adequats per donar resposta a les necessitats del municipi en una situació de greu crisi econòmica motivada per la pandèmia de la COVID-19.

D’aquesta manera, es destinen 160.000,00 euros a mirar de donar suport, tant a les famílies com als negocis i empreses afectats per la crisi econòmica: 50.000 euros a la partida de fons social a famílies, 45.000 euros a la partida d’ajuts per lloguers, 40.000 euros a la partida d’emergències socials i 25.000 euros a la partida de suport a empreses.

S’han previst unes inversions per valor de 96.700 euros. Destaca la construcció de la pista poliesportiva de Mas de Pallarès, per un valor de 56.500 euros. Es destinaran 7.700 euros a la creació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i 3.500 d’aportació de l’ACA a la neteja de lleres, a més de 3.000 per a la senyalització de carrers.

Foto: Una imatge del ple municipal telemàtic de l’Ajuntament del Catllar. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This