Roda de Berà se suma un any més a la Marató de TV3

REDACCIÓ – Roda de Berà, 10/12/2020

Aquest any la Marató de TV3 a Roda de Berà serà diferent a altres anys. Els actes s’han hagut d’adaptar a les mesures de prevenció per evitar la propagació del virus. I, precisament, la temàtica d’aquest any és aquesta, la Covid-19. El Patronat de la Fundació va decidir canviar el tema previst per aquesta edició per dedicar-la a la Covid-19, i traslladar l’edició de les malalties mentals a l’any 2021.

Catalunya, com la resta del món, està vivint un dels moments més difícils i incerts dels darrers temps, provocat per la pandèmia de la Covid-19. Per això aquesta Marató, més que mai, toca a tothom.

Roda de Berà, com cada any se suma a la campanya solidària per recaptar fons per combatre la Covid-19. Ja des d’aquest proper cap de setmana s’hi podrà participar col·laborant amb la recaptació de fons. Del 12 al 20 de desembre les persones que vulguin podran sortir a caminar o a córrer i compartir-ho a les xarxes socials etiquetant el perfil de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament. Les inscripcions tenen un preu solidari d’1 euro per persona i s’han de formalitzar al PIJ o a la zona esportiva municipal Eixample.

L’associació juvenil Roda Jove, que estrena nova Junta, col·labora amb l’organització d’una ruta a peu de Nadal, des de la plaça de la Sardana fins al Cucurull, apta per a totes les edats. Tindrà lloc el proper diumenge 13, de 9 a 13 hores, amb diferents torns des de la plaça de la Sardana. Les inscripcions s’han de fer prèviament a través del formulari. El preu solidari és d’1 euro per persona.

La resta d’activitats se celebraran el següent cap de setmana, 19 i 20 de desembre. La regidoria de Cultura ha organitzat un contacontes per la Marató “La Roda de les històries”, a càrrec de Genovesa, narratives teatrals. Serà el dissabte a les 12 del migdia, a la plaça de la Sardana.

Durant tot el cap de setmana la regidoria d’Esports ha organitzat un torneig de pàdel solidari que es disputarà a la zona esportiva municipal Eixample. El preu d’inscripció és de 10 euros per persona i es poden formalitzar fins al 17 de desembre al telèfon 671 06 36 55. També durant el cap de setmana es disputarà un torneig online de FIFA21, amb la col·laboració de l’associació juvenil Roda Jove. El preu solidari és de 2 euros i les inscripcions s’han de fer al Punt d’Informació Juvenil, amb cita prèvia o a través del seu WhatsApp. Per altra banda, l’associació Rockcat RC Team Tarragona, amb seu al parc del Francaset, han organitzat un circuit de cotxes teledirigits. El preu d’inscripció és de 5 euros.

Pel que fa al dia de la Marató, el diumenge 20, la regidoria de Sanitat ha programat una paradeta de venda de postals nadalenques, elaborades pels alumnes de les escoles El Cucurull i Salvador Espriu i de l’Institut Roda de Berà. Serà a la plaça de la Sardana, de 10 a 14 hores. La paradeta de l’Ajuntament compartirà horari i espai -tot i que amb distància de seguretat- amb l’Esplai de Ca l’Oliverar, els qui muntaran una paradeta de venda de manualitats per recaptar fons per la Marató. I finalment, per aquell mateix matí, l’associació Toxophílica de Catalunya ha organitzat una activitat de tir amb arc amb aportació solidària.

Altres formes de col·laborar a Roda de Berà amb la Marató són, a través del racó solidari que la Biblioteca Municipal té de forma permanent de venda de llibres, o amb les guardioles que l’Ajuntament ha distribuït per diferents punts: al propi Ajuntament, al Punt d’Informació Juvenil, al bar de la ZEM Eixample, o a establiments com el Forn Pastisseria Queralt, el Forn Roda, moda infantil Peques o Chuchelandia.

També es poden fer donatius a través d’Internet o per Bizum, des de l’apartat donacions, amb el codi 33333.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This