‘Compra amb el cor, compra a Creixell’, campanya de suport al comerç del municipi

REDACCIÓ – Creixell, 10/12/2020

Ja ha començat la campanya de Nadal per dinamitzar el comerç local i de proximitat a Creixell, promoguda per l’àrea de comerç de Creixell amb la col·laboració dels comerciants i empresaris de la Vila, amb el lema “Compra amb el cor, compta a Creixell”. Des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament creixellenc afirmen que “estan disposats a fer tot el possible per salvar el comerç de casa nostra tots junts.

La campanya anima a comprar en nou establiments diferents de la vila durant el mateix mes per un valor mínim de 5 euros i sense repetir el mateix negoci. Per a participar-hi s’ha d’omplir la targeta que trobareu als comerços i negocis de Creixell. No participen d’aquesta promoció els establiments Lidl, Mercadona i Spar. El Mercadet Setmanal tindrà un segell i es comptarà com a una única compra, malgrat que es compri en parades diferents.

Es podrà bescanviar la targeta per una bossa de compra i una mascareta demanant cita prèvia a Cal Cabaler, de 10 a 14 hores. Hi ha un obsequi per persona fins a exhaurir existències. La promoció vàlida de l’1 de de desembre de 2020 al 31 de gener de 2021 i fins aquest darrer dia es poden bescanviar les targetes de fidelització de la campanya

Foto: El regidor de Comerç de l’ajuntament de Creixell Jaime Serret fent el lliurament de la bossa de compra i la mascareta a una veïna de Creixell. / AJUNTAMENT DE CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This