Troben el cos sense vida del jove desaparegut fa sis dies a Roda de Berà

REDACCIÓ –  Roda de Berà, 5/12/2020

L’Ajuntament de Roda de Berà ha informat que aquest dissabte, 5 de desembre, pel matí uns senderistes han trobat sense vida el cos d’una persona la descripció de la qual coincideix amb la de Federico Andrés, -a falta encara de la confirmació oficial-, dins d’una zona boscosa propera al terme de Roda de Berà.

Andrés, de 32 anys, va desaparèixer el passat diumenge a la tarda i la seva família en va denunciar la desaparició dilluns al matí. Durant 60 hores més d’una cinquantena d’efectius de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers, Creu Roja i Protecció Civil de Roda de Berà i Creixell, el van buscar sense obtenir cap pista sobre el seu possible parador.

Des de l’Ajuntament de Roda de Berà ja han expressat el condol i ha fet arribar a la seva família i amics el nostre recolzament en aquests moments.

Foto: Una imatge del jove rodenc desaparegut des de fa tres dies. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This