El Catllar homenatja Josep Maria Miquel, jutge de pau del municipi els darrers 31 anys

REDACCIÓ – El Catllar, 5/12/2020

El Catllar ha fet un acte d’homenatge aquest divendres, 4 de desembre, a qui durant 31 anys ha estat jutge de pau del municipi: Josep Maria Miquel. Han assistit a l’homenatge prenent totes les mesures de seguretat els quatre alcaldes que han estat durant el temps que ha exercit de jutge de pau: Josep Maria Gavaldà, Antonio López, Joan Díaz i Joan Morlà. Miquel ha rebut una placa en reconeixement a la seva tasca aquestes tres dècades.

Josep Maria Miquel Palau, empresari de professió i actualment jubilat, ha ocupat el càrrec de jutge de pau del Catllar des del 1989 fins aquesta tardor. Actualment està fent el traspàs de poders al nou jutge de pau catllarenc.

Foto: Els quatre darrers alcaldes del Catllar amb el jutge de pau sortint./ AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This