La Pobla reactiva la seva activitat cultural amb un conta-contes el 5 de desembre

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 3/12/2020

El pati del costat de l’ajuntament de la Pobla de Montornès acollirà aquest dissabte, 5 de desembre, a partir de les 11:30 hores, un contacontes a càrrec d’Agus Farré amb Rodona i blava, contes sobre la terra, concretament amb el conte Ogoshi-Te-Oh-Me. Aquesta activitat s’havia de realitzar el passat 24 d’octubre, però es va haver de suspendre a causa de les restriccions per la Covid-19. Serà la primera activitat cultural després de les restriccions impulsades per la Generalitat a finals d’octubre.

La història que es podrà veure a la Pobla és la d’una nena que fa el que fan totes les nenes del món. Cada matí, després d’escoltar la flauta de la seva mare, va a l’escola. Però un dia Ogoshi s’endinsarà en un camí diferent: sense voler ha traspassat la llinda d’un Tori, una mena de porta màgica que al Japó es creu que protegeix la natura, i Ogoshi aprendrà coses que potser no coneixia.

És l’adaptació de la història “Els meus amics” de Taro Gomi i l’edat recomanada és a partir de 3 anys. L’activitat comptarà amb les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19. Aforament limitat i registre d’assistència al mateix lloc.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This