ÚLTIMA HORA l Es desmunta el dispositiu de recerca de Federico Andrés després de 60 hores

REDACCIÓ – Roda de Berà, 2/12/2020

La reunió d’aquest vespre, aquest dimecres 2 de desembre, a les dependències de la Policia Local de Roda de Berà en la qual hi han participat tots els membres dels cossos policials, Bombers, Creu Roja i Protecció Civil que han format part de l’operatiu de recerca de Federico Andrés, el veí de 32 anys de Roda de Berà desaparegut des de diumenge a la tarda, ha decidit desmuntar el dispositiu.

La decisió arriba després de 60 hores de recerca sense resultats, durant les quals, literalment, més de 50 efectius, per terra i aire, han pentinat tot el terme de Roda de Berà i part del del Vendrell. Els professionals han fet tot el possible i més durant els darrers dies per trobar en Federico, però no hi ha indicis del seu parador ni proves que indiquin que pogués continuar a Roda.

Nova fase d’investigació

A partir d’ara comença una fase d’investigació molt important per part de Mossos d’Esquadra, durant la qual la Policia Local i Protecció Civil de Roda de Berà també continuaran la seva investigació sobre el terreny.

Tant Mossos com Bombers han desaconsellat l’organització de batudes veïnals atès que aquesta feina ja s’ha fet per part dels professionals sense resultats. I no volem que ningú prengui mal.

Foto: Una imatge del jove rodenc desaparegut des de fa tres dies. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This