Denuncien la desaparició d’un veí de Roda de Berà de 32 anys

REDACCIÓ – Roda de Berà, 1/12_2020

La família del veí de Roda de Berà Federico Altés, de 32 anys, ha denunciat la seva desaparició aquest dilluns, 30 de novembre. Des de llavors, més d’una quarantena d’efectius de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers i Protecció Civil el busquen sense resultats.

Aquest matí de dimarts s’han reprès les tasques de recerca amb la incorporació de dos mitjans aeris i de gossos sobre el terreny.

Federico portava un xandall de color blau clar quan va desaparèixer el diumenge a la tarda Roda de Berà. Si algú l’ha vist o podeu tenir informació sobre el seu parador, truqueu la Policia Local al 977 65 77 00.

Foto: Una imatge recent de Federico Altés, de 32 anys. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This