La Pobla vol potenciar la decoració de Nadal als balcons i aparadors i organitza un concurs

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 30/10/2020

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès es proposa que els carrers i places del municipi estiguin més decorats que mai  per Nadal i ha organitzat la primera edició del concurs d’ornamentació i decoració de Nadal en balcons i aparadors de comerços del municipi.

En el concurs es convoquen dues categories adreçades a dos públics diferents: els veïns i veïnes poden participar en la categoria de balcons, els comerciants poden participar en la decoració d’aparadors de comerços. En tots els casos l’ornamentació ha de ser ben visible des del carrer i es valoren aspectes com l’originalitat i l’efecte estètic.  Les dues millors decoracions tenen premi: una panera valorada amb 100 euros.

Fins el 23 de desembre es poden fer les inscripcions trucant per telèfon a l’Ajuntament. La decoració haurà de romandre fins el 6 de gener, dia que es farà públic el veredicte del jurat.

Més informació AQUÍ

Foto: Els balcons més ben decorats de la Pobla tindran premi. / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This