Fundació ‘la Caixa’ i CaixaBank reediten la col·laboració en el programa d’atenció a la gent gran d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 25/11/2020

Fundació ‘la Caixa’ i CaixaBankhan concedit una ajuda econòmica de 2.000 euros, sol·licitada per la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla, per al servei de menjar a domicili per a la gent gran del municipi. El servei de menjar a domicili és un suport a les persones grans per assegurar que tenen una alimentació adequada a la seva edat i a la seva salut. Amb la prestació d’aquest servei, es busca que les persones grans visquin al seu domicili el màxim de temps possible i amb les millors condicions. A dia d’avui se’n beneficien una vintena d’usuaris.

Els destinataris dels ajuts per al servei de menjar a domicili són persones majors de 65 anys que viuen soles o amb una altra persona major de 65 anys o amb dependència. Per a gaudir d’aquest servei, cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament d’Altafulla, al telèfon 977650008.

Aquest servei s’emmarca dins del programa d’envelliment actiu que desenvolupa un conjunt d’activitats que promou la regidoria de Gent Gran amb la finalitat d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permeten a aquest sector de la població participar activament en la societat sense patir discriminació i gaudir d’una qualitat de vida bona i independent.

La pandèmia per la Covid-19 ha frenat algunes d’aquestes activitats com les classes dirigides al Parc de Salut Hort de Pau, que es recuperaran un cop la situació viscuda aquests darrers mesos se superi.

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació.

El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

D’aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d’euros de la Fundació “la Caixa” a favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país.

Foto: El servei de menjar a domicili és un suport a les persones grans per assegurar que tenen una alimentació adequada a la seva edat i a la seva salut. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This