L’exalcalde d’Altafulla Fèlix Alonso, representant de les Balears al grup de treball de la Covid-19

REDACCIÓ – Altafulla, 20/11/2020

L’actual director general de Consum i exalcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, serà el representant de les Balears al grup de treball creat pel Ministeri de Sanitat i les diferents comunitats autònomes. L’objectiu d’aquest grup de feina és que elaborar tot un seguit de recomanacions per la població durant aquest període, per evitar que augmentin els contagis de Covid-19, tot i que s’incrementin previsiblement les trobades socials.

Alonso serà l’encarregat d’escoltar les propostes que arribin del Ministeri i de la resta de comunitats autònomes i alhora, de transmetre les peticions que arribin des de les Illes Balears, tant les que sorgeixin del si del govern autonòmic com les que traslladin des d’altres administracions, com els ajuntaments, els consells insulars, així com del teixit empresarial, sindical i social de l’arxipèlag.

Aquest divendres, 20 de novembre, es durà a terme la primera trobada d’aquest grup de treball, i el director general de Consum hi participarà via telemàtica.

Foto: Fèlix Alonso és director general de Consum del Govern balear. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This