La xef altafullenca Sara Nicolás participa en el debut del nou programa gastronòmic de TV3

REDACCIÓ – Altafulla, 18/11/2020

Aquest dimecres, 18 de novembre, arrenca a partir de les 22:40 hores un nou programa gastronòmic a TV3, Pop Up Xef i en aquest debut comptarà amb una participant altafullenca, concretament la xef del restaurant Voramar Sara Nicolás. S’enfrontarà a Nil Bono, del restaurant amb una Estrella Michelin Deliranto, amb Palamós com a escenari. El nou espai està presentat per Marc Ribas.

La mecànica del concurs

Els concursants tenen una hora per recórrer la ciutat impregnant-se de tots els valors, elements culturals, locals i tradicions de la zona i concebre un plat d’homenatge a la ciutat. A més a més, durant aquesta fase hauran de trobar un vilatà perquè es converteixi en el seu ajudant de cuina.

L’ajudant de cuina i el xef tindran 5 minuts per decidir quin plat cuinaran. Un cop tinguin la idea, hauran de defensar-la davant del presentador i d’una personalitat local. Tots dos els donaran un feedback que els ajudarà a millorar la proposta. En 30 minuts, els concursants han d’aconseguir tots els ingredients necessaris per cuinar la seva recepta. Els ajudants de cuina els indicaran els llocs per aconseguir les millors matèries primeres.

Els concursants han de cuinar la seva recepta en una cuina doble mòbil. Disposen de 90 minuts per preparar el seu plat, que serà avaluat per un jurat format sempre pel periodista Santi Villas, la sumiller Meritxell Falgueras i dos “foodies” locals.

Foto: Sara Nicolás, que ha guanyat una de les edicions de la Ruta de Tapes de la Xoixeta. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This