L’Ajuntament d’Altafulla inverteix 33.500 euros en la millora les instal·lacions del Centre de Salut

REDACCIÓ – Altafulla, 17/11/2020

L’Ajuntament d’Altafulla ha millorat el Centre de Salut, que s’ha traduït en la reubicació del taulell d’atenció al pacient i de la sala d’espera, la creació de dues noves consultes, que ha facilitat que els diferents facultatius no hagin de compartir espai com fins ara, i la redistribució de zones per a un millor aprofitament de l’espai.

La inversió municipal ha estat de 33.500 euros i s’emmarca dins del programa de millora del consultori local, ubicat en el número 2 del carrer de la Mainada, per tal d’acollir el reforç mèdic amb què s’havia compromès la Xarxa Sanitària de Santa Tecla amb el consistori.

La regidora de Salut, Gemma Maymó, record que “la xarxa Santa Tecla tenia el compromís que, un cop acabades les obres, ampliaria la dotació de personal”, tot i que ha reconegut que “entenem que la situació actual de la pandèmica en aquests moments dificulta aquest nou reforç per al centre de salut d’Altafulla”.

Concretament, l’actuació ha consistit en la creació de dues noves consultes en l’espai que anteriorment ocupava la recepció i els dos petits magatzems. Així, la recepció i els magatzems han estat reubicats a una sala diàfana que s’ubicava a prop de l’entrada i que no s’utilitzava.

Més enllà de la redistribució per a un millor aprofitament de l’espai, també s’ha modificat l’enllumenat de tot el centre amb la finalitat de dotar-lo amb una millor il·luminació. Està previst també que la Xarxa Santa Tecla aporti nou mobiliari. El resultat de l’actuació és un centre mèdic amb dos consultes addicionals a les ja existents, i un edifici més pràctic i funcional adaptat a les noves necessitats de l’equip mèdic i el municipi.

Foto: Les dues consultes que s’han creat on abans hi havia la recepció del Centre de Salut. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This