Altafulla subvenciona les AMPAs, entitats esportives i esportistes amb 28.500 euros

REDACCIÓ – Altafulla, 13/11/2020

Des d’aquest divendres, 13 de novembre,  i fins el pròxim 23 de novembre, les AMPAs, entitats esportives i esportistes d’Altafulla poden sol·licitar les subvencions que atorguen les regidories d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Altafulla. La suma total d’ajuts és de 28.500 euros.

D’aquesta manera, les AMPAs dels centres públics i municipals d’educació infantil, primària i secundària, l’Escola de Música i llars d’infants Francesc Blanch i Hort de Pau d’Altafulla hauran de presentar les sol·licituds per als projectes d’activitats del curs 2020-2021 d’acord amb el Projecte Educatiu del Centre que tinguin com a objectiu el foment de l’activitat educativa. La dotació total pressupostària per a aquests ajuts s’eleva als 9.000 euros.

Quant a les entitats esportives, hauran de presentar els projectes de caràcter esportiu que tinguin com a objectiu el foment de l’activitat física i de la pràctica esportiva i la participació en competicions de les entitats esportives municipals corresponent a l’any 2020. Els ajuts econòmics hauran de fomentar activitats d’interès públic o social i seran atorgades per activitats, projectes i esdeveniments esportius que formin part del funcionament ordinari i extraordinari de les entitats. La dotació total pressupostària per a aquests ajuts s’eleva als 16.000 euros.

La principal novetat d’aquesta convocatòria són les subvencions que s’entregaran als esportistes d’Altafulla, amb caràcter individual, per a aquest any 2020. La dotació pressupostària per a aquests ajuts que atorga la regidoria d’Esports i Activitat Física és de 3.500 euros.

Foto: El Club Marítim Altafulla és una de les entitats que rebran subvenció. / AJ. ALTAFULLA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This