Altafulla impulsa una enquesta amb la URV en el marc del Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge

REDACCIÓ – Altafulla, 13/11/2020

La regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament d’Altafulla i la Càtedra de la Universitat Rovira i Virgili estan elaborant el document d’anàlisi i diagnosi de l’habitatge a Altafulla que ha de servir com a base per a l’elaboració del Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH).

Per fer-ho, han impulsat un procés de participació ciutadana en forma d’enquesta per a recollir l’opinió dels veïns i les veïnes en relació a la situació de l’habitatge al municipi. Aquest formulari ja està operatiu al web del consistori.

El regidor d’Habitatge, Àlex Cañas, subratlla que “l’objectiu d’aquest pla és poder endreçar totes aquelles iniciatives en matèria d’habitatge que tenim i afegir aquelles que surtin de les sessions de treball que estem realitzant”.

El Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH) té la finalitat de disposar d’un instrument de planificació no reglada, de caràcter tàctic i operatiu, on el seu objectiu és que “ens pugui proporcionar eines per a poder planificar i dissenyar les polítiques municipals d’habitatge dels propers anys”, ha subratllat Cañas.

La informació que aporti la ciutadania serà anònima i el formulari es pot contestar en menys de cinc minuts.

Enllaç a l’enquesta.

Foto: El Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH) té la finalitat de disposar d’un instrument de planificació no reglada, de caràcter tàctic i operatiu. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This