El Centre de Dia Marinada de Roda de Berà confecciona un mural sobre la diabetis

REDACCIÓ – Roda de Berà, 12/11/2020

Els usuaris i usuàries del Centre de Dia Marinada de Roda de Berà, gestionat per L’Arc Serveis, han confeccionat un gran mural amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, que se celebra el 14 de novembre. D’altra banda, el Centre de Dia acull aquest dijous, 12 de novembre, el taller ‘Com millorar l’activitat física en el control de la diabetis’, a càrrec de la fisioterapeuta, Laura Malvesi, per usuaris del mateix Centre de dia. Dimarts passat es va fer una xerrada sobre la malaltia: ‘Diabetis, tractament, símptomes, causes i prevenció’, que anirà a càrrec de la formadora i DUE, Yolanda Rodríguez.

Un collage a les xarxes socials

L’Arc Serveis Assistencials s’uneix a la campanya mundial amb accions de conscienciació, educació, promoció, informació i visibilitat en la lluita de les persones amb diabetis. Enguany, des de L’Arc Serveis proposen el repte de crear un collage multitudinari a les xarxes socials amb el logotip blau que simbolitza la diabetis, amb l’objectiu de conscienciar la població i donar visibilitat a aquesta malaltia.

Per aquest motiu, l’empresa que col·labora amb entitats del tercer sector fa una crida a tothom perquè es faci una foto amb el símbol i la pengi aquests dies al seu perfil de la xarxa social (Facebook, Twitter, Instagram,…). A més, les persones que vulguin poden passar per les seus de L’Arc Serveis, al Vendrell (carrer Dr. Oliver, 4) o a Tarragona (Avinguda Del Marquès de Montoliu, 6), perquè els facin una foto amb el símbol.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This