Roda de Berà compta amb gronxadors més inclusius als seus parcs infantils

REDACCIÓ – Roda de Berà, 7/11/2020

L’Ajuntament de Roda de Berà continua amb el seu projecte de manteniment i renovació dels parcs infantils del municipi, amb el qual durant aquest any ja s’han renovat completament cinc espais infantils de cinc barris diferents. Dins d’aquest projecte la regidoria de Serveis està instal·lant un nou model de seient per a gronxador, adaptat per a persones amb diversitat funcional, amb l’objectiu de promoure i afavorir el joc de tots els infants.

Per ara es troben a tres espais diferents, el primer al parc del Francaset, i des d’ara als dos parcs renovats més recentment, al barri de Marysol i al parc de l’avinguda Bonastre, on els treballs d’instal·lació dels nous jocs per part de l’empresa Happyludic han finalitzat aquesta setmana.

La idea de la regidoria de Serveis és anar implantant-los progressivament a tot el municipi per garantir la seguretat, la inclusió i el gaudi de tots els nens i nenes. “Cal lluitar per una inclusió plena, volem espais segurs per als nostres infants, però també parcs on puguin compartir el seu temps i relacionar-se sense importar les seves capacitats, en igualtat de condicions”, assegura el regidor Manel González.

Els nous gronxadors adaptats tenen un sistema de subjecció de seguretat que faciliten el recolzament de la zona lumbar i cervical. El seu ús està recomanat per a menors d’entre 5 i 14 anys, sempre amb la supervisió d’un adult.

Mesures als parcs infantils

L’Ajuntament continua recordant als usuaris, infants i pares, que han de complir les mesures decretades per la Generalitat per evitar la transmissió de la Covid-19, com ara l’ús obligatori de la mascareta per als majors de sis anys, el rentat freqüent de mans, respectar la distància de seguretat, no formar grups de més de sis persones (i, convenientment, tots ells haurien de formar part de la mateixa bombolla de convivència o de l’ampliada), o la prohibició de menjar i beure a la via pública.

Els parcs infantils han de tancar al públic a les 20 hores i a partir d’aquesta hora queda prohibit l’ús del mobiliari urbà i dels jocs infantils.

Foto: Un dels gronxadors adaptats tenen un sistema de subjecció de seguretat que faciliten el recolzament de la zona lumbar i cervical, / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This