Creixell avança en el desplegament de xarxa de fibra òptica

REDACCIÓ – Creixell, 5/11/2020

L’Ajuntament de Creixell espera poder desplegar aviat la fibra òptica al municipi, tot i que no posa termini. Després de diverses reunions i mesos de negociacions, el consistori creixellenc ha iniciat dos expedients d’autorització pel desplegament de xarxa de fibra òptica per part de dues companyies.

Fa un mes i mig el govern creixellenc es va reunir amb una companyia i es va arribar a l’acord del desplegament i actualment s’està informant el permís, juntament amb l’altra empresa que la setmana passada ens va presentar el projecte.

Abans de l’estiu ja tenien un preacord amb una empresa de proximitat que finalment no va arribar a bon port i, des del govern, en donen la culpa a “la pressió a les xarxes per part d’un grup polític que no té representació a l’Ajuntament.” També acusen “a una part de l’oposició que, coneixedora de l’actual acord amb la darrera companyia, està fent un discurs enganyós que podria ser més perjudicial que bo pels veïns.”

Foto: La fibra òptica arribarà aviat a Creixell. / TELEFÒNICA

.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This