L’Ajuntament de la Pobla reactiva el grup de voluntaris davant d’un possible nou confinament

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/11/2020

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha fet una crida als qui vulguin fer tasques de voluntariat en un possible nou confinament domiciliari a causa de la Covid-19 les properes setmanes. També fan una crida a qui necessiti serveis d’aquest grup de voluntaris, que ja va estar actiu la primavera passada durant el primer confinament, amb una vintena d’integrants.

Les tasques que fan aquests voluntaris són fer la compra, treure el gos o anar a la farmàcia per a persones de risc davant del coronavirus. Qui visqui a la Pobla de Montornès i tingui necessitat d’ajuda, ja que es troba en el col·lectiu de població de risc, pot contactar amb voluntaris.pobla@gmail.com o el telèfon 977 64 80 12. També pot fer-ho qui vulgui ser voluntari.

Foto: La Pobla de Montornès es prepara per a un nou confinament domiciliari. / AJ. POBLA MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This