Primeres denúncies per incomplir el confinament municipal per la Covid-19 al Baix Gaià

REDACCIÓ – Torredembarra/Creixell, 31/10/2020

Aquest dissabte, 31 d’octubre, s’han posat les tres primeres denúncies per incomplir el confinament municipal al Baix Gaià per la Covid-19. Ha estat en un control conjunt entre les policies locals de Torredembarra i Creixell i els Mossos d’Esquadra, en què s’han controlat 200 vehicles.

Aquest cap de setmana s’ha establert una taula de coordinació operativa entre les policies locals del Baix Gaià -Torredembarra, Altafulla, Creixell i Roda de Berà- per treballar conjuntament en aquest àmbit.

La Policia Local de Torredembarra ha anunciat que incrementaria aquests dies el control del compliment de les mesures de seguretat sanitària amb les noves mesures que ha decretat el Govern de la Generalitat i que van entrar en vigor aquest divendres, 30 d’octubre, per frenar els contagis per Covid-19. Aquestes mesures comporten restriccions en la mobilitat de les persones de caire municipal durant els caps de setmana, de les 6:00 hores de divendres a les 6:00 de dilluns.

També cal recordar que durant tots els dies de la setmana s’ha establert confinament nocturn entre les 22 i les 6 hores. Pe als desplaçaments previstos en les excepcions, cal portar la documentació acreditativa.

Foto: Una imatge del control policial d’aquest dissabte. / ANNA F. / AJ.TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This