Un positiu de Covid-19 d’una treballadora de la Residència Mar i Sol del Creixell obliga a fer tests a tots els residents

REDACCIÓ – Creixell, 26/10/2020 

La direcció de la Residència per a gent gran Mar i Sol del Creixell ha confirmat que una treballadora del centre ha donat positiu per Covid-19. El passat21 d’octubre se li va fer una prova PCR i aquest dilluns, dia 26, els han comunicat que havia donat positiu. Aquesta empleada va treballar per últim dia el 18 d’octubre, ja que l’endemà va començar a tenir símptomes i es va confinar preventivament a casa seva.

A la resta de professionals del centre se’ls hi va realitzar la prova PCR i tots van donar negatiu. Ara, seguint les instruccions Salut, se’ls practicaran proves PCR a tots els residents, tot i que cap d’ells presenta fins ara simptomatologia compatible amb la Covid-19 i ha passat més d’una setmana des de l’últim contacte amb la treballadora que ha donat positiu.  Com a mesura de prevenció, la residència del Creixell ha decidit anul·lar les visites.

Foto: Una imatge de la residencia de gent gran creixellenca. / XARXAGRAN.CAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This