FOTO DENÚNCIA l Així anava el tren cap a Barcelona aquest matí

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/10/2020

Els qui han pujat aquest dilluns pel matí, al voltant de les sis,  en el primer tren que ha parat a les estacions d’Altafulla-Tamarit i Torredembarra per anar a Barcelona, s’han trobat amb imatges com aquesta -que ens ha fet arribar la Cristina-, amb els vagons atapeïts de viatgers que no podien mantenir, de cap manera, una mínima distància de seguretat. Les condicions en aquests vagons es contraposen molt amb les darreres mesures adoptades pel Govern català contra la Covid-19, que inclouen el toc de queda de deu de la nit a sis del matí.

Al retard acumulat ja en el pas per les estacions del Baix Gaià -més important que els altres dies- s’hi han sumat els problemes provocats per les obres a l’estació de Sants, que han obligat a suprimir combois de rodalies i que han deixat desenes de viatges en diverses estacions de la línia que volien pujar als mitja distància.

Les queixes dels viatgers han sovintejat i s’han viscut algunes escenes de tensió pel descontentament davant ni només del retard sinó les condicions per viatjar en un moment de pandèmia, a més dels 45 minuts de retard amb que han arribat a la capital catalana.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This