Mossèn Joan Brulles obre un blog per explicar la seva experiència al Marroc

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/10/2020

“Família, amigues i amics de les Parròquies del Catllar, de Creixell i de Roda de Berà i de tot arreu: enceto aquest blog amb la intenció de veure si aquest és el mitjà més adequat per a fer arribar les notícies de la meva estada al Marroc a totes aquelles i aquells que teniu ganes de saber què vaig fent per aquestes terres, com em trobo i què vaig descobrint o trobant d’interessant.”

Així comença la primera entrada al blog que ha creat el religió torrenc Joan Brulles per explicar la seva experiència al Marroc, on té previst passar-hi un any en una missió pastoral. Aquest dijous, 22 d’octubre, ha penjat el seu primer post relatant com ha estat el viatge fins a Rabat i els primers dies al país nord-africà. El blog de Joan Brulles permetrà seguir el seu dia a dia en aquesta nova etapa de la seva vida.

Joan Brulles (Torredembarra, 1954) ha explicat que ha anat al Marroc convidat pel seu amic Cristóbal López, arquebisbe de Rabat, amb l’objectiu de conèixer l’Islam des de dins i a una església molt minoritària però molt viva, molt activa per exemple en ajudar els immigrants que travessen el país. Al Marroc, un país amb 36 milions d’habitants, hi ha 30.000 catòlics. També hi va a aprendre sobre diàleg interreligiós, perquè en aquell país n’hi ha molt, i, en tercer lloc, entre els propers mesos de gener i juny faré un postgrau sobre diàleg interreligiós al Centre d’Estudis Teològics Ecumènics, que depèn de l’Institut Catòlic de París.

Foto: A Casablanca, dinant a casa d’un matrimoni del Benin. / EL BLOG DE JOAN BRULLES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This