Roda de Berà renova cinc dels seus parcs infantils

REDACCIÓ – Roda de Berà, 21/10/2020

La regidoria de Serveis, encapçalada per Manel González, està ultimant aquest dies una fase del projecte de manteniment i renovació dels parcs infantils de Roda de Berà. Aquest any s’hauran renovat completament cinc d’ells, el del carrer Vila-rodona, al nord del municipi; al carrer Ignasi Iglesias, a l’Eixample Residencial; el de la zona verda de Berà Mar, -en què l’any passat es va canviar tot el paviment de cautxú-, i el parc del barri de Marysol, en el qual s’hi està treballant aquests dies. La propera setmana està previst que l’empresa Happyludic instal·li els nous jocs infantils al cinquè, el de l’avinguda Bonastre.

La renovació del parc del carrer Ignasi Iglesias, a més a més, va ser una de les propostes escollides a la passada edició dels Pressupostos Participatius, esdevenint la cinquena proposta més votada, amb 33 vots.

Segons assegura González, al llarg del mandat i de forma progressiva, es continuaran renovant i millorant aquests espais infantils d’altres barris que ho necessitin, en total prop d’una vintena a tot el municipi, “amb l’objectiu de continuar contribuint en el benestar dels més petits i millorar la seva seguretat.

La renovació dels primers parcs, amb el canvi de tots els jocs infantils, -el dels carrers Vila-rodona i Ignasi Iglesias- es va executar tot just abans que es decretés l’estat d’alarma, amb el qual es van haver de tancar al públic. Actualment els infants ja poden gaudir d’aquests espais renovats amb plena seguretat. L’actuació ha comptat amb un pressupost total de 31.000 euros.

Mesures als parcs infantils

L’Ajuntament recorda que els usuaris, infants i pares, han de complir les mesures decretades per la Generalitat per contenir els contagis de la Covid-19, com ara l’ús obligatori de la mascareta per als majors de sis anys, el rentat freqüent de mans, respectar la distància de seguretat, no formar grups de més de sis persones (i, convenientment, tots ells haurien de formar part de la mateixa bombolla de convivència o de l’ampliada), o la prohibició de menjar i beure dins de l’espai de joc.

Els parcs infantils han de tancar al públic a les 20 hores i a partir d’aquesta hora queda prohibit l’ús del mobiliari urbà i dels jocs infantils.

Foto: Una visita del regidor Manel González a un dels parcs infantil renovats. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This