Roda de Berà aprova més mesures per contenir els contagis de la Covid-19

REDACCIÓ – Roda de Berà, 20/10/2020

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, ha signat aquet dimarts, 20 d’octubre, un nou decret aquest matí amb les mesures a nivell local per contenir els contagis de la Covid-19. Aquesta mitjanit el DOGC ha publicat noves mesures per contenir la segona onada de la Covid-19 a Catalunya, les quals van ser aprovades ahir pel Procicat.

D’aquesta manera, se suspèn la realització d’activitats cíviques i comunitàries grupals no adreçades a infants i joves que es facin de forma presencial per col·lectius o entitats associatives de Roda de Berà als següents equipaments: Hotel d’Entitats, Casal cultural Les Monges, Sala del Casino Municipal, Sala polivalent del Pavelló Municipal, seus de les associacions de veïns i Casal dels jubilats.

Les activitats es podran continuar oferint de forma telemàtica.

Per altra banda, també des d’avui els comerços que obren les 24 hores del dia han de tancar a les 10 de la nit i no poden obrir fins a les 7 del matí. La mesura afecta les botigues a l’abast, les annexes a les benzineres, les de menys de 300 m2 de superfície de venda i les ubicades en municipis turístics. Els restaurants de les àrees de servei d’autopistes i altres vies només poden oferir servei de menjar per emportar. Està prohibit consumir a l’interior.

Foto: Pere Virgili és alcalde de Roda de Berà. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This