Clausurada una festa il·legal en una masia a Catllar amb 130 assistents sense cap mesura sanitària i grans quantitats de droga

REDACCIÓ – El Catllar, 18/10/2020

Els Mossos d’Esquadra han clausurat aquest diumenge, 18 d’octubre, a la matinada, una festa no autoritzada que s’havia organitzat en una masia del Catllar i que havia aplegat 130 persones. Segons el cos policial, la convocatòria de la festa ha estat organitzada a través de les xarxes socials i hi havia la intenció d’allargar-la fins dilluns al matí. Els seus responsables de la festa han estat denunciats administrativament.

Els agents han accedit a mitjanit a l’interior del recinte i han trobat 130 assistents que no duien mascareta ni respectaven cap mesura sanitària. Així mateix, han comprovat que hi havia equips de música en funcionament i alguns dels presents estaven ballant i consumint begudes. Els assistents, durant l’actuació policial, s’han enfrontat amb els agents i han dificultat l’actuació amb un comportament hostil i agressiu envers els agents.

Un cop s’ha aconseguit clausurar la festa, s’ha denunciat administrativament l’organitzador i s’han intervingut els equips de música. També s’ha aixecat una acta per no respectar les restriccions sanitàries i una altra acta d’intervenció de diverses substàncies estupefaents que els assistents han llençat a terra en veure els Mossos d’Esquadra.

Un detingut de nacionalitat japonesa

Els Mossos d’Esquadra han detingut un dels assistents a la festa, un home, de 24 anys i de nacionalitat japonesa, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Al detingut se li ha intervingut 35 bosses d’una barreja de cocaïna i LSD, 12 dosis d’LSD, 53 pastilles d’èxtasi, una bossa amb marihuana i 170 euros en efectiu. El detingut passarà a disposició judicial.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This