Es convoca el 8è concurs de fotografia de Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 16/10/2020

L’Ajuntament de Roda de Berà busca les imatges que han de configurar el calendari de l’any 2021 que cada any s’edita des del consistori. Per això, ha obert la convocatòria del 8è concurs de fotografia del municipi, per tal que totes aquelles persones, empadronades a Roda, que hi vulguin participar presentin les seves fotografies.

Es podran presentar fins a 12 imatges, totes elles de racons i espais del municipi, en format JPG i disposició horitzontal. S’exclouran les que incloguin imatges o retrats de persones.

Les imatges s’han de presentar abans de l’1 de desembre a l’Hotel d’Entitats, en un dispositiu d’emmagatzematge digital i dins d’un sobre tancat. El sobre també haurà d’incloure un sobre més petit dins del qual s’haurà d’introduir l’Annex I, i l’Annex II només en el cas dels participants menors d’edat, per tal de mantenir l’autoria de les fotografies en secret.

El jurat estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals la regidora de Comerç, Rosana Dorantes; el regidor de Turisme, Frederic Royuela; la cap de Comunicació, Susana Benítez; i l’arxiver municipal, Ricard Benimeli.  Se seleccionaran 12 imatges, una per a cada mes de l’any, i cadascuna d’elles serà premiada amb 25 euros.

Foto: Una de les imatges del Calendari de Roda de Berà 2020. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This