L’Arc Serveis Assistencials obre el 19 d’octubre una seu a Tarragona

REDACCIÓ – Tarragona, 15/10/2020

L’Arc Serveis Assistencials obrirà el proper 19 d’octubre la seva nova seu a Tarragona, situada al carrer Marqués de Montoliu, 6. L’empresa del tercer sector, que ja té una oficina al Vendrell i que gestiona el Centre de dia Marinada de Roda de Berà, arriba a Tarragona per oferir els seus serveis a la ciutadania: atenció personal, atenció i accessibilitat a la llar, formació d’Infermeria i Fisioteràpia, preparació i subministrament de medicació als usuaris i orientació i suport social en general.

L’objectiu de L’Arc és obrir-se a la ciutat amb una cartera de serveis que són complementaris i necessaris per a un sector important de la població. Per aquesta raó, la gerent de l’empresa, Jerusalem Torra, ha anunciat que demanarà a l’Ajuntament de Tarragona adherir-se a la Xarxa Local per a Gent Gran, creada recentment pel consistori i entitats tarragonines amb l’objectiu de vetllar pel benestar d’aquestes persones.

Els principals serveis

Entre els serveis que oferirà L’Arc Serveis Assistencials a la ciutat, destaca l’atenció personal. L’empresa compta amb un equip especialitzat que segueix una formació continuada. Alhora, assumeix un compromís d’ocupabilitat i inclusió de col·lectius en risc d’exclusió, víctimes de la violència de gènere, persones amb discapacitat, joves i major de 45 anys. També ofereix atenció i accessibilitat a la llar, mitjançant l’equip multidisciplinar, amb assessorament i orientació a l’usuari per afavorir l’adaptació de la llar a les seves necessitats.

A més, l’empresa del tercer sector disposa d’un equip d’orientació i suport social, que estableix una xarxa relacional amb els familiars i usuaris per afavorir la comunicació i orientació, donant-los a conèixer el circuit social del seu municipi. Un altre aspecte destacat és la preparació i subministrament de medicació als usuaris del centre, que permet controlar de forma segura, fàcil i higiènica la medicació evitant la seva manipulació.  En l’àmbit formatiu, L’Arc promou la formació d’Infermeria i Fisioteràpia amb accions de foment de l’autonomia.

L’Arc Serveis Assistencials SL és una empresa que neix d’un projecte que cerca oferir serveis de qualitat en resposta a les necessitats de les persones, treballant en col·laboració amb entitats municipals del tercer sector. Actualment, L’Arc ja té una oficina al Vendrell i gestiona el Centre de dia Marinada de Roda de Berà.

L’empresa, que compta amb nou anys d’experiència en l’àmbit de la tercera edat, també es caracteritza pel seu compromís social amb la seva col·laboració a través de convenis amb Càritas, la Lliga Contra el Càncer, l’Associació d’Alzheimer, Creu Roja, Amics de la gent gran i la Muntanyeta, entre altres.

Foto: Una imatge del personal d’Arc Serveis Assistencials. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This