Altafulla disposa de dos nous parcs de socialització per a gossos als carrers dels Caus i del Vinyet

REDACCIÓ – Altafulla, 15/10/2020

La regidoria de Protecció Animal de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Inma Morales, ha presentat aquest dijous, 15 d’octubre, els dos parcs de socialització per a gossos que s’han instal·lat als carrers dels Caus -a l’antic Parc de la Caputxeta- i del Vinyet.

Les noves àrees d’esbarjo per als animals, amb una dimensió d’uns 500 i 300 metres quadrats, respectivament, incorporen elements per facilitar el joc i el divertiment dels gossos, així com bancs i altres elements que contribueixen a la bona socialització animal. Les papereres són de material no oxidable, i s’ha instal·lat un abeurador dissenyat per a què els gossos puguin beure sense dificultats. El paviment és majoritàriament de sorra perquè els animals puguin jugar còmodament.

Aquest nou espai forma part del pla municipal de millora que ha impulsat la regidoria de Protecció Animal per dotar el municipi d’àrees concretes amb l’objectiu de garantir que, com a mínim, dues de les àrees més transitades pels gossos, com l’entorn d’Hort de Pau, i el centre de la vila, disposin d’una “àrea d’esbarjo amb condicions per a la seva socialització d’animals i persones”, com ha assenyalat la regidora de Protecció Animal, Inma Morales. La inversió d’ambdós equipaments ha estat de 15.000 euros.

Foto: Una imatge del de socialització per a gossos del Vinyet. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This