Allau de suspensions i ajornaments al Baix Gaià a causa de les noves mesures contra la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra/Altafulla, 15/10/2020

Les noves i dràstiques mesures per reduir el contagi de la Covid-19 ha provocat un allau de suspensions i ajornaments d’actes i esdeveniments relacionats amb la restauració i la cultura. Recordem que el Govern català ha decretat el tancament de bars i restaurants i la limitació d’aforament en actes culturals durant almenys quinze dies.

És el cas de la primera edició del DTapes per Torredembarra, que s’havia de dur a terme del 23 d’octubre fins al 8 de novembre, amb la participació de trenta establiments de restauració del municipi, i s’ajorna fins a la primavera. La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra ha anunciat l’ajornament arran de les noves mesures per fer front a la propagació de la Covid-19 que va anunciar ahir la Generalitat de Catalunya i que comportaran el tancament de bars i restaurants fins a finals d’octubre. L’organització s’ha posat en contacte amb els establiments participants per anunciar-los la decisió i informar-los que aquells bars i restaurants que haguessin realitzat el pagament de la quota de participació.

També a Torredembarra s’ha anul·lat l’espectacle d’oratòria parlamentària Cambó/Companys, que aquest cap de setmana s’havia de representar al Casal Municipal aquest cap de setmana. Es podran recuperar els diners de l’entrada a les taquilles del Casal Municipal el divendres 16 d’octubre  de 7 a 9 del vespre, i el diumenge 18, de 6 a 7 del vespre, o contactant amb el correu torredembarra@assemblea.cat. Protagonitzat per Carles Martínez, estava organitzat per l’ANC Torrededembarra, que afirma que està treballant per poder-lo representar més endavant, quan sigui possible.

Arran de les darreres mesures establertes per la contenció de la pandèmia per la Covid-19, l’Ajuntament d’Altafulla s’ha vist obligat a ajornar les XIII Jornades Gastronòmiques d’Altafulla “fins que el context sigui més favorable.” La mostra s’havia de celebrar del 23 d’octubre al 8 de novembre.

Un dels altres actes que se suspenen és la projecció de la pel·lícula “O que arde” del Cineclub Altafulla Link” que s’havia de celebrar aquest proper divendres 16 d’octubre.

Foto: La primera edició del DTapes per Torredembarra s’ajorna fins a la primavera. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This