La Pobla de Montornès recapta 415 euros per la Marató de TV3 durant la Festa de la Pigota

Aquest cap de setmana s’han celebrat a la Pobla de Montornès activitats emmarcades dins de la Festivitat de la Pigota que han permès a l’Ajuntament, junt amb la col·laboració dels Veïns de la Pobla, recaptar 415 euros, que es donaran íntegrament a la Marató de TV3, dedicada enguany a la situació d’excepcionalitat i d’alerta sanitària que estem vivint a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Ha estat una caminada popular i un espectacle de màgia per la canalla. Des del consistori i també des del grup Veïns de la Pobla s’apel·la a la solidaritat dels poblencs i poblenques per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast: la Covid-19.

També informen que qui encara no ho hagi fet i vulgui col·laborar, podrà trobar al Forn Virgili (Carrer Major, 48) la guardiola de la Marató on hi podran dipositar el seu donatiu.

Foto: Una imatge de la caminada popular celebrada per la Festa de La Pigota. / AJ, POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This