El Trillas Platja Tamarit, primer càmping obert tot l’any a Tarragona

REDACCIÓ – Tamarit-Tarragona, 10/10/2020

Per primera vegada en els seus 60 anys d’història, el càmping Trillas Platja Tamarit, -que el passat mes de maig va ser el primer a obrir les seves portes al Camp de Tarragona i un dels primers de Catalunya- romandrà obert tot l’any fins a enllaçar amb la Setmana Santa de 2021. L’empresa ha pres aquesta decisió a contracorrent, -ja que la major part del seu sector està immersa en el tancament de la temporada-, després d’analitzar els riscos d’una estratègia innovadora que passa per tematitzar les seves instal·lacions per atreure clients de cara a dates tan assenyalades com Halloween i Nadal. D’aquesta manera, el càmping situat al Baix Gaià serà el primer obert tot l’any a Tarragona

La propietat del Trillas Platja Tamarit afronta aquesta nova experiència amb il·lusió i esperit emprenedor, de manera que es espremi al màxim el potencial de càmping i totes les oportunitats de negoci. “Si nosaltres estem demanant a les administracions que posin de la seva part, com a empresaris també hem de posar absolutament tot de la nostra part, demostrar empenta i una actitud exemplar”, destaca el director, Roger Trillas.

“En aquest sentit -subratlla Trillas- volem agrair el suport ferm del regidor Jordi Fortuny, que ens ha animat en tot moment per que puguem desenvolupar aquesta iniciativa”. El segon tinent d’alcalde de Tarragona, -també conseller de Serveis Generals, Govern Obert, Neteja i Banc de la Ciència i el Coneixement-, s’ha mostrat molt interessat en coordinar eines de desestacionalització i promoció econòmica amb l’empresa privada, i ha servit de mediador per treballar en aquesta línia amb la nova regidora de Turisme, Cinta Pastó.

El fet de mantenir oberta la totalitat de càmping comporta noves inversions i afrontar elevades despeses fixes, amb al voltant de quaranta persones contractades per poder obrir els dotze mesos. Suposa a més un repte logístic, ja que totes les tasques de manteniment -habituals durant l’hivern a porta tancada- s’hauran de desenvolupar amb clients. “Són infinitat de detalls que hem de cuidar i que suposen un gran esforç d’optimització dels nostres procediments”.

En una temporada tan complexa, caracteritzada per una forta caiguda de la facturació, un dels elements més determinants per assumir aquest esforç empresarial ha estat poder mantenir els llocs de treball dels treballadors fixos discontinus, que durant l’estat d’alarma s’han vist molt minvats els seus ingressos . Amb sis dècades en la seva trajectòria, en la decisió d’obrir tot l’any també ha primat una filosofia d’arrelament al territori a llarg termini. “A l’hora d’avaluar pros i contres ha pesat molt afavorir als fixos discontinus, perquè està en nostre ADN seguir configurant una plantilla de qualitat, un aspecte que es deixa notar molt en el servei al client “, valora el director.

Al principi la direcció del Trillas es va arribar a plantejar la possibilitat de mantenir obert el càmping de manera parcial, però finalment obrirà totes les àrees del recinte. Una enquesta realitzada entre els clients va revelar que al voltant d’un centenar de famílies estarien disposades a seguir gaudint de les seves estades de vacances a Tamarit a durant els caps de setmana i festius de la tardor-hivern, i això va animar a la propietat a llançar aquesta nova forma de enfocar el negoci: “Entre els usuaris habituals de cap de setmana -exposa Roger Trillas- i els que ens puguin reservar en bungalow, aspirem a el menys a cobrir costos i continuar generant ingressos, que és del que es tracta en una situació tan excepcional”.

Foto: Una imatge del càmping baixgaianenc. / CÀMPING TRILLAS PLATJA TAMARIT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This