Roda de Berà se suma aquest 11 d’octubre a les Jornades Europees del Patrimoni

REDACCIÓ – Roda de Berà, 7/10/2020

Roda de Berà se suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni i ha programat una jornada de portes obertes al Museu de la Ràdio Luis del Olmo per al proper diumenge, 11 d’octubre, de 10 a 14 hores. Serà una magnífica oportunitat per conèixer aquest museu únic a Catalunya.

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni, una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991.

El Museu de la Ràdio Luis del Olmo està conformat per més de 550 aparells de diferents estils i èpoques des de 1820 fins a l’actualitat, així com premis concedits al periodista radiofònic al llarg de la seva trajectòria professional. Tots els aparells pertanyen a la col·lecció privada de Luis del Olmo, peces que el periodista ha cedit a l’Ajuntament per a la creació d’aquest museu. Va ser inaugurat el 9 de juny de 2012 i ampliat amb una planta més al juliol de 2019.

El museu també disposa d’una sala dedicada a l’arquitecte i artista Josep Maria Jujol, estret col·laborador de Gaudí. Hi ha exposats 6 canelobres i un crucifix de forja policromada, entre d’altres informacions sobre l’artista.

L’aforament del museu és limitat degut a la pandèmia de la Covid-19 i per accedir-hi s’hauran de complir les mesures de prevenció i d’higiene.

Foto: Una imatge del Museu de la Ràdio Luis del Olmo.  / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This