La Covid-19 obliga a suspendre el Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès 2020-2021

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 7/10/2020

Des de 1975, cada Nadal s’ha representat de forma ininterrompuda el Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès, que aplega més de 200 figurants. Ni el robatori del cablejat elèctric fa uns anys, quan faltaven poques setmanes de les festes nadalenques, va impedir que aquell any es fessin les representacions. Però el Covid-19 ha estat un obstacle insalvable

L’Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès ha informat aquest dimecres, 7 d’octubre, a tots els seus associats que “degut a la situació actual de la pandèmia del Coronavirus- Covid 19  no serà factible portar a terme les representacions del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès de la temporada 2020-2021.”

La Junta de l’Associació considera que “hi ha un risc de contagi massa alt per totes les persones que hi col·laboren, posant en perill la salut dels seus participants, en cas de que es fessin les representacions d’aquesta temporada. Així mateix, amb aquesta decisió volem vetllar també per la salut dels nostres visitants.”

Foto: Una imatge d’un dels quadres del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès. / AJ, POBLA MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This