Es fan públiques les agendes institucionals dels regidors del govern municipal a l’Ajuntament d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 7/10/2020

L’Ajuntament d’Altafulla ha publicat recentment al seu portal de transparència l’agenda institucional de les regidores i els regidors que formen el govern municipal. S’hi pot accedir a través de l’apartat d’ ‘Acció de govern’ que es troba a la pantalla principal del web de la institució. A partir d’aquest menú, s’enllaça amb la secció de govern obert del portal de transparència. Les agendes institucionals corresponents a cada regidor/a de l’executiu local es pot consultar, des del passat 30 de setembre, a un mes vista.

El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha manifestat que “amb aquesta mesura complim amb la llei de transparència”, i ha afegit: “Els càrrecs locals tenim, als efectes d’aquesta llei, la consideració d’alts càrrecs i la ciutadania té el dret a saber amb qui ens reunim”.

Al mateix temps, Molinera ha recordat que “era una assignatura pendent”, i ha sentenciat: “En l’anterior mandat no es va aprovar la publicació de les agendes; ara nosaltres fem realitat aquell compromís amb la ciutadania.”

Foto: Una imatge del govern municipal d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This