Roda de Berà celebra la Festa Major Petita de l’Ecce Homo aquest cap de setmana

REDACCIÓ – Roda de Berà, 6/10/2020

La Festa Major de Sant Bartomeu, celebrada a finals d’agost, va demostrar que era possible organitzar actes culturals i festius amb seguretat, manté l’Ajuntament de Roda de Berà, que afirma que va actuar amb rigor i va fer complir totes les mesures de prevenció i d’higiene necessàries per evitar cap risc. Amb aquest precedent, la regidoria encapçalada per Teresa Ferré ha dissenyat un programa de la Festa Major Petita de l’Ecce Homo amb quatre actes culturals i tradicionals que se celebraran amb totes les garanties de seguretat.

S’iniciarà el dissabte, 10 d’octubre, amb un concert de Joan Rovira, a partir de les vuit del vespre, al Poliesportiu Municipal. El cantautor camarlenc oferirà un concert molt especial amb l’enèrgic directe que el caracteritza i en el que interpretarà temes dels seus anteriors discos així com noves cançons.

En l’últim tema presentat, “Alerta roja”, ara fa tan sols dos dies a través de les seves xarxes socials, el cantautor parla de la difícil situació que viu el sector de la música i la cultura, que es troba en alerta roja per la pandèmia. “Sense cap pretensió, simplement vull explicar com em sento des de fa un temps”, deia.

Diumenge arribarà el torn dels més petits, amb la concentració de pagesets i pagesetes a la plaça de la Sardana, a partir de les 10.30 hores, per participar en el tradicional seguici cap a l’església. Allà el nou rector de la parròquia, mossèn Antonio Rodríguez, oficiarà una missa solemne en honor a Sant Ecce Homo i beneirà els fruits de la terra.

L’Ajuntament recorda que, com cada any, tots aquells infants que vulguin participar-hi però no tinguin la roba per poder vestir-se de pageset o de pageseta, poden posar-se en contacte amb l’Hotel d’Entitats.

En finalitzar la missa, la plaça dels Pins acollirà una actuació del malabarista internacional Paul Ponce amb la seva família d’artistes internacionals de sisena generació. Oferirà un espectacle de malabars amb el qual ha donat la volta al món.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This