La Marxa per les Terres del Gaià es transforma enguany en ‘Patrimoni en Marxa. Fotografia’t al Gaià’

REDACCIÓ – Altafulla, 6/10/2020

En aquests temps de pandèmies i limitacions en els actes públics, l’Associació de les Terres del Gaià ha volgut celebrar una “Marxa” diferent. En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni proposa un Recorregut virtual pel patrimoni fluvial del Gaià.

Proposen una sèrie d’indrets emblemàtics on conviden a fer-se una foto, fins a 6 persones, i enviar-la a terresdelgaia@gmail.com, millor amb samarretes o cartells de la Marxa i/o referents al Gaià. En faran un muntatge al web. Els hashtags són #Terresdelgaia #JEP2020.

Foto: El Molí del Mig, a Salomó, és un dels indrets emblemàtics proposats. / ASSOCIACIÓ TERRES DEL GAIÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This